Speciaal voor bruidsparen

Trouwdienst

Muziek tijdens ceremonie

Als zangeres verzorg ik al jaren muziek tijdens ceremonies en andere onderdelen van een trouwdag. Samen met Mark, mijn man en gitarist, heb ik al meer dan 80 trouwdiensten mogen begeleiden. Ik denk ook graag mee met jullie over de muziek op jullie trouwdag!

Bekijk hier muziekvideo’s

 

E-book met gratis tips over organiseren van kerkelijke ceremonie

 

Omdat ik een grote passie heb voor het zingen tijdens kerkelijke ceremonies, ik heb het E-book ‘Jullie Trouwdienstgids’ geschreven. Hierin staan alle ervaringen en tips van andere bruidsparen over het organiseren van jullie trouwdienst. Super inspirerend! Ik heb speciaal voor jullie als bruidspaar een site gemaakt, gericht op muziek tijdens de kerkelijke ceremonie. Dit doe ik onder de naam ‘Trouwdienst Expert‘.   

Recensies

Bruidsparen vertellen

Your Title Goes Here

“Jullie muzikale optreden tijdens onze ceremonie vonden we geweldig. We vonden het indrukwekkend en hebben flink genoten van begin tot eind! Gelukkig hebben we de beelden nog :)”
– André en Tahira –

“Heeeeel erg bedankt!! Wat hebben wij genoten!! Wat een prachtige stemmen!! We hebben veel positieve reacties gehad. Ook bedankt voor het inlassen van het kusmoment, miste em zelf ook al. Bedankt!”
– Jan & Marjan –

“We willen jou en de ander bandleden ontzettend bedanken voor de begeleiding van de dienst! Wat een mooi geluid hebben jullie! Het klonk ontzettend mooi… Heel veel mooie reacties mogen ontvangen… De liedjes, de woorden van de dominee en jullie bijdrage maakte het voor ons heel compleet!” 
– Jean-Paul & Liesbeth –

“We hebben zo genoten van jullie muziek tijdens onze huwelijksceremonie! Het was sfeervol, warm, vrolijk en ontroerend. Met hier en daar een traantje bij ons, en onze gasten. Iedereen was erg onder de indruk! Bedankt voor dit onvergetelijke moment en voor jullie inzet, het meedenken en flexibele houding in de voorbereiding. Super! 
– Timo en Agaath –

Receptie en feest

Daarnaast maken we graag muziek tijdens jullie receptie en feest!  Je zult het niet geloven, maar ook daar heb ik een site voor gemaakt. Op de site muziekopjulliedag.nl kun je E-books downloaden met veel gekozen liedjes tijdens de trouwdag en vind je nog meer video’s.

Veel inspiratie gewenst voor jullie dag!
Veel liefs, Nathalie

× Waar kan ik je mee helpen?