Als ik kijk naar U – Tour

Ik zie ernaar uit om de verhalen achter de nummers van mijn Cd met jou te delen! Vraag hier vrijblijvend meer informatie op voor jouw event of dienst. Interesse in de Cd zelf? Klik hier

Bemoediging

De nummers op de Cd ‘Als ik kijk naar U’ zijn niet zomaar muziek…. Ze zijn geschreven ter bemoediging van ons allemaal, inclusief mijzelf. Ze benadrukken dat het leven, emoties en omstandigheden alle kanten kunnen opgaan, maar dat God Dezelfde blijft. Hij verandert nooit!

Kijken naar Hem

Een paar jaar geleden werd ik stilgezet door nare ervaringen. Ik was compleet vastgelopen. Het duurde even, maar langzaamaan kwam ik weer overeind. En ik begon iets nieuws te leren, een voor mij levensveranderende waarheid: Gods liefde is niet afhankelijk van wat ik wel of niet op orde heb in mijn leven… Laten we onze ogen daarom gericht houden op Hem, dwars door alle omstandigheden heen!

Kunstwerk

Een leuk detail van de tour is dat bij de optredens een schilderij van kunstschilder Dick Stobberingh een rol zal spelen. Dit schilderij zal hij tijdens het releaseconcert van mijn Cd maken. Ik kan niet wachten om te zien hoe hij het verhaal achter de nummers op deze manier vertaald in een kunstwerk!

Jouw dienst of event

Graag denken wij bij deze tour of later mee met jouw dienst of event. Klik nu hier voor meer informatie. Ik kom graag langs!

× Waar kan ik je mee helpen?