Vriendschap

 

Wij bieden middelbare scholen een hedendaagse Paasvoorstelling aan. Deze voorstelling is geschikt voor alle leerlingen met diverse (christelijke) achtergronden van zowel de onder- als bovenbouw. Ons gezelschap bestaat uit een zangeres met live-band, een rapper en een spreker. Samen presenteren wij een interactief en modern programma.

Ook geschikt als compleet verzorgde jeugddienst in je gemeente!

Waarom
Veel scholen zijn op zoek naar een voorstelling of viering waarin Pasen op een aansprekende wijze wordt behandeld. Wij zetten onze talenten in om jongeren op een boeiende manier mee te nemen in het verhaal van Pasen.

Hoe
Aan de hand van het herkenbare thema ‘vriendschap’ staan we stil bij Jezus’ laatste dagen op aarde. Welke rol speelde vriendschap? Wat had Jezus nodig van zijn vrienden om zijn missie te bereiken? Het programma bevat christelijke en hedendaagse muziek, rap en korte praatjes. Deze vragen komen aan bod in een moderne voorstelling met christelijke en hedendaagse muziek, raps en Bram Boaz Mateman zal als jonge spreker vertellen wat zijn ervaringen hiermee zijn. Tijdens een interactief item worden de leerlingen uitgenodigd actief mee te denken over het thema.

Nathalie Booij en Atalaya schrijven speciaal voor de viering samen een nummer. De tijdsduur per viering is maximaal 40 minuten. Als extra service bieden we een flyer die vooraf verspreid kan worden op school.

Door wie?
– Zangeres en pianist Nathalie Booij met akoestisch gitarist en drummer;
– Rapper en jongerenwerker Atalaya;
– Spreker Bram Boaz Mateman;

Praktische informatie
De locatie van de viering is de aula van de school. In overleg is een andere locatie mogelijk. De school zorgt ervoor dat de locatie klaar voor gebruik is en dat er minstens één beamer en een projectiescherm aanwezig zijn. Geluidsapparatuur en een geluidsman verzorgen wij, aangevuld met een basis lichtset voor extra sfeer.

Financieel voordeel
Scholen kunnen ons betalen met de CJP Cultuurkaart en daarmee korting ontvangen op de totaalprijs.

In 2018 al voorzien? Boek onze voorstelling alvast voor 2019!

Doelgroep
Onder- en bovenbouw voortgezet onderwijs

Meer informatie of boeken?
U kunt contact opnemen met ons via deze link. Ook als u vragen heeft over het financiële aspect kunt u dit via het formulier kenbaar maken. Wij willen graag dat ook uw leerlingen kunnen genieten van deze mooie voorstelling!

Voor meer informatie over wie wij zijn, kunt u terecht op de websites van Nathalie Booij en Atalaya  . Het concept is ontwikkeld door Stichting Meer dan een Lied.