Dit ben ik

Over mij

Kennismaking

Mijn naam is Nathalie Booij en ik ben opgegroeid in een christelijke en muzikale familie. Na mijn tienerjaren koos ik ervoor om een persoonlijke relatie met Jezus Christus aan te gaan. Zijn genade en liefde zijn nieuw elke dag!

Gospel

Gospel is de muziek die ik vroeger thuis altijd hoorde, samen met soul en jazz. Vanaf mijn tienerjaren speel ik al piano en schrijf ik christelijke muziek. Ik begon al vroeg met het spelen tijdens kerkdiensten. Daarnaast zing ik tijdens andere gelegenheden.

ANDERE GELEGENHEDEN WAAR IK ZING

 

Scholen
Receptie

Waarover ik zing

 

Ik treed daarmee op tijdens concerten, kerkdiensten, vrouwenochtenden en jongerendiensten. Gods Geest zorgt ervoor dat er altijd iets gebeurt. Daar geniet ik het allermeest van.

Getuigenis

Ik zing over God, wiens liefde onveranderlijk is. Daar leerde ik een paar jaar geleden veel over, in een periode dat ik compleet vastliep. Ik werkte te hard, zonder ooit tevreden te kunnen zijn. Ik kreeg paniekaanvallen. Maar in die periode leerde ik dat Gods liefde niet afhankelijk is van míjn werk. Ik vind het een zegen om mensen toe te leiden naar God door muziek heen. Om elkaar te bemoedigen, dwars door alle omstandigheden heen.

Cd ‘Als ik kijk naar U’

Maart 2018 kwam mijn Cd ‘Als ik kijk naar U’ uit. Het is bijzonder welke getuigenissen ik heb mogen ontvangen van luisteraars.

Let’s connect

Wil je van alles op de hoogte blijven wat ik doe? Volg mij dan op social media. Zo ben jij de eerste die mijn nieuwe tracks, video’s, foto’s en nieuwsberichten te zien krijgt!

Enthousiast?

We komen graag langs

in jouw gemeente

 

 

 

 

 

 

 

× Waar kan ik je mee helpen?