Nathalie Booij Trio

carla-maessen.png__228x270_q85_crop_subsampling-2

“Nathalie heeft voor ons opgetreden bij diners op Paleis het Loo en wat waren we blij met haar! Ze is buitengewoon professioneel, flexibel en schakelt snel op de organisatorische veranderingen die zich altijd voordoen. Maar misschien nog wel het belangrijkste: ze voelt feilloos het publiek aan en pas zich daarop direct aan. Ik kan haar van harte aanbevelen” – Carla Maessen, Hoteldirecteur Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Sfeervol

Het Nathalie Booij Trio zorgt er gegarandeerd voor dat jullie diner of receptie bijzonder sfeervol verloopt. Het trio verzorgt het optreden tot in de puntjes: van bijpassend repertoire tot en met hun chic voorkomen, welk een beeld oproept van de jaren ’30 en ’40. Het trio treedt regelmatig op tijdens chique diners in Paleis het Loo en andere bijzondere gelegenheden.

Samen met een akoestisch gitarist en pianist vertolkt Nathalie Booij mooie jazznummers, afgewisseld met enkele Quickstep-nummers waardoor er spontaan ballroomdansen ontstaat. Ook worden er sfeervolle ballads gespeeld.

Professioneel

De combinatie van de intieme sound en warme persoonlijkheid van zangeres Nathalie Booij zorgt voor ontspanning en kwaliteit. In de voorbereidingen zorgt Nathalie ervoor dat zij op prettige en professionele wijze aansluit op de aanwezige wensen, zodat jij, jouw gasten of klanten ten volle kunnen genieten.

Interesse of vrijblijvend overleggen? Klik hier. Of bekijk hieronder onze muziekvideo voor een eerste indruk.