Media

Op deze pagina vind je geluidsfragmenten, persberichten en filmpjes, zoals toen we op bezoek waren bij de Groot Nieuws studio op Opwekking. Ook deel ik enkele persberichten en interviews. Veel luisterplezier!

Live optredens


Live @ Opwekking 2018 – Groot Nieuws Radio. Heer U bent mijn leven vanaf 0:00, Ja ik weet vanaf 4:51.


Daarom wil ik zijn

New Wine 2018
EO Live Radio 5 – mei 2017

Recensies CD ‘Als ik kijk naar U’

Ik ben blij dat de CD positief in de media ontvangen wordt!

Recensie in EO’s vrouwenmagazine Eva


Rencensie in de EO Visie

Recensie in magazine Oogst van Tot Heil des Volks

Videoclips

Onze derde single van het album Als ik kijk naar U is ‘Daarom wil ik zijn bij U, Heer’, check ‘m hier!

We zingen ‘Heer, U bent mijn leven’  zo vaak in kerken dat we het niet konden laten een eigen worship-bridge toe te voegen! We besloten het nummer ook op onze CD te zetten. Hier is de tweede single van het album Als ik kijk naar U: Heer u bent mijn leven.

De eerste single van het album Als ik kijk naar U is het nummer Sta op en schitter!

Interviews

24 oktober 2018 mocht ik in het Nederlands Dagblad vertellen over de 4 G’s: gezondheid, geloof en geld en geluk, lees hier het volledige artikel!

14 juli 2018 was ik telefonisch te gast in het programma Nederland Zingt Gospel van de EO, hier heb ik verteld over de Cd ‘Als ik kijk naar U’, en is het nummer Ja ik weet gedraaid. Klik hier om terug te luisteren, vanaf 1:30:25 start het interview!

Beluister hier mijn telefonische interview met Hans van Vuuren van Groot Nieuws radio naar aanleiding van de Cd release, tussen 13.17 en 24.50 vertel ik meer over het proces van de Cd en de 1e single ‘Sta op en schitter’. Twee weken later schoof ik live aan in de studio heb ik meer verteld over de achtergrond van de nummers van de CD, in het bijzonder het nummer ‘Als ik kijk naar U’. Ook ging het over hoe een kerkdienst waaraan we een muzikale bijdrage leveren door ons wordt ingevuld. Het tweede interview is te horen tussen 14:56 en 38:22 en 46:53 en 54:45.

Telefonisch interview Groot Nieuws 6 maart 2018
Live interview Groot Nieuws radio 20 maart 2018

Interview en optreden in Café Tinto, de talkshow van Family 7.

Geluidsfragmenten