Ik kan er lang over nadenken hoe ik dit nieuws bombastisch de wereld ingooi, maar ik heb vooral zin om het jullie te vertellen… Want! Ik ben bezig met de voorbereidingen voor het opnemen van een worship CD! Mijn verlangen is dat de nummers op de CD een aanvulling zullen zijn in de tijd die je met God doorbrengt. Of dat nu thuis is, in je auto of op je werkplek.

Maar, maar…

Al jaren zeg ik tegen de mensen om me heen dat ik graag enkele eigen geschreven nummers wil uitbrengen, gecombineerd met nummers die veel voor mij betekenen. Maar pas nu ervaar ik dat ‘de tijd rijp is’ om deze verlangens om te zetten in actie. Ik was eerder in gedachten ook zo bezig met zaken als: ‘Wow… Er is onwijs veel geld nodig om dit goed aan te pakken.. en dat heb ik niet, hoe ga ik dit oplossen?’ Of: hm.. Ik vind meerdere stijlen leuk, ik werk met meerdere doelgroepen en verschillende genres… Hoe ga ik ooit de juiste muzikale keuzes maken?’

Leef je droom uit!

Maar God heeft me duidelijk laten weten dat het tijd geworden is. Tijd om deze droom daadwerkelijk uit te leven. Ik ervaar veel rust, ook over alle grote uitdagingen die er aan komen. Super spannend vind ik het, dat wel. Ik neem er daarom ook lekker de tijd voor: in het voorjaar van 2018 zal de CD uitkomen Op die manier kan ik genieten van het proces van A tot Z. En zal ik jou op de hoogte houden van hoe dit proces verloopt.

 

“Forget all the reasons why it won’t work and believe the one reason why it will.”

 

Vertrouwen

Voor mij is dit DE reden: God roept mij om deze CD te maken en Hij zal mij leiden. Wordt dit aangekondigde avontuur dan een veilig reisje zonder enig gedoe? Die verwachting heb ik niet… Er zijn nog een aantal grote hobbels op de weg… Maar ik bid dat als er twijfel komt, Hij deze zal omzetten in vertrouwen op Hem als Goede Herder. Een inspirerend voorbeeld voor mij is het geloof dat Abraham had, zoals beschreven staat in Romeinen 4:21 – ‘Hij was ervan overtuigd dat God bij machte is te doen wat Hij had beloofd’.

Dus… Uitstappen in geloof, genieten van de reis, en kinderlijk nieuwsgierig zijn naar het uiteindelijke resultaat. Dat is voor nu mijn opdracht. There I go!

× Waar kan ik je mee helpen?