Kerkdiensten

,,Muziek raakt mensen en kan erg krachtig zijn. Voor mij is het een onderdeel in mijn relatie met God, zo communiceer ik met Hem, en versterk ik mijn geloof. Door mijn muziek heen wil ik de luisteraar bemoedigen in zijn geloofsleven op een persoonlijke manier.”

Samenzang begeleiden

Als gospelzangeres kom ik graag in jullie dienst op bezoek om de samenzang te begeleiden en om mooie luisterliedjes te zingen! Ik kom vaak samen met een akoestisch gitarist voor een intieme en persoonlijke ervaring. We hebben daardoor een geluid dat anders is dan men gewend is bij praisebands en christelijke bands. Zelf speel ik vaak piano terwijl ik zing.

Oprechtheid

We zijn al in veel verschillende kerken door heel Nederland op bezoek geweest: we spelen vaak in jeugddiensten en verzorgen met regelmaat de muzikale omlijsting bij trouwdiensten. Kenmerkend is de oprechtheid waarmee ik dit alles probeer vorm te geven. Ik wil met mijn muziek contact maken met jou als luisteraar en je, waar dit passend is in de dienst, op luchtige wijze een kijkje te geven in mijn mooie – en de minder prijswaardige – momenten in mijn leven met God.

Themadienst

We bieden daarnaast een compleet verzorgde themadienst aan, klik hier voor meer informatie.  Ook is er een inspirerend concept voor vrouwenochtenden ontwikkeld, lees hier meer daarover.

Nathalie Booij en haar band wisten op een kleine, intieme manier onze  @nlinedienst in Kampen muzikaal te  begeleiden om vervolgens op een grootse manier de harten van de bezoekers te raken. Sandra van Dijk de Wolde, Commissielid @nlinedienst, Kampen