Receptie & Feest

Carola-transparant“De uitstraling, styling en het repertoire, alles klopte! Met haar mooie uitstraling en warme stem heeft zij de harten van de gasten geraakt. Het was een prachtige avond!” – Carola Dorgelo,  Buro Dorgelo Organisatieburo

Sfeer maken

Als zangeres geniet ik ervan om sfeer te maken. Graag zing ik ook bij jouw receptie, (bedrijfs)feest, bruiloft of chic diner. Ik werk graag samen met een akoestisch gitarist en toetsenist. Naast sfeervolle nummers, spelen we graag uptempo pop- en soulnummers. Denk bijvoorbeeld aan onze originele 90’s medley en originele vertolkingen van huidige dance-hits. Spontaniteit en kwaliteit zijn belangrijke kernwoorden.

Livemuziek EN een DJ!

Er zijn diverse bandbezettingen mogelijk wanneer je mij als zangeres wilt boeken. En waarom kiezen tussen livemuziek of een DJ? Boek ons gewoon tegelijk! Ons pakket voor een avondvullend programma maakt dit mogelijk. Zangeres Nathalie Booij speelt samen met een akoestisch gitarist en pianist tijdens het begin van jullie avond. DJ Reyer zal de avond feestelijk afsluiten en zal met zijn brede en goed aansluitende repertoire zorgen voor een onvergetelijke dansavond! Rustig beginnen of meteen het feest laten starten? Er is veel mogelijk in overleg.

Neem vrijblijvend contact op

Interesse of graag even overleg? Klik hier vrijblijvend voor meer informatie. Of bekijk onderstaande video’s voor een eerste indruk van mij en mijn muziek. Heb je al gezien wat we aanbieden voor chique diners, met onze jaren ’30 en ’40 look? Lees daarover hier meerIk hoop ook jou te spreken! 

Voor overleg en boekingen, klik hier.