Ladies only ūüôā

Durf te dromen!

Volledig verzorgd programma voor

Christelijke vrouwen

Wij, spreker Rianca Evers en zangeres en pianiste Nathalie Booij, genieten er allebei enorm van om anderen na te laten denken over hun dromen en verlangens die zij van God hebben gekregen in hun hart.

Daarom hebben we speciaal voor vrouwen een programma samengesteld om hen te inspireren. Lees meer over wie we zijn, wat ons drijft en over ons programma. 

 

Durf te dromen!

Als klein meisje hadden we allemaal onze dromen. Soms merken we echter dat er van die dromen niet zoveel terecht is gekomen. Misschien omdat we onszelf hebben weggecijferd of denken dat het toch niet zal lukken.

Maar we weten één ding zeker: We zijn samen op reis en we staan nog niet op het eindstation. 

‘Voordat¬†Ik je vormde in de moederschoot, had Ik¬†je al uitgekozen.’
– Jeremia 1:5 –

Maak kennis met ons

In onderstaande video vertellen we meer over wie we zijn en wat we willen betekenen.
We zien uit naar verdere kennismaking met jou!

Recensies

Ervaringen van anderen

“Nathalie Booij en haar band wisten op een kleine, intieme manier onze  @nlinedienst in Kampen muzikaal te begeleiden om vervolgens op een grootse manier de harten van de bezoekers te raken.”

Sandra van Dijk de Wolde
Commissielid @nlinedienst Kampen

“Wie met Nathalie Booij  en band samenwerkt mag rekenen op getalenteerde zangers, muziek op professioneel niveau en een band die met passie voor Jezus en overtuiging een bijdrage levert die naadloos aansluit bij het geheel van het evenement waaraan zij een bijdrage leveren.”

Henk van Dam
Voorganger Vrije Evangelische Gemeente Zwolle en Meppel

“Nathalie en haar man Mark zijn in staat om op een bescheiden maar toch duidelijk persoonlijke wijze inhoud en leiding te geven aan samenzang. Zij vuren een breed publiek vanuit verschillende denominaties in eenheid in geloof aan.”

Marianne Qureitem-Br√ľning
Open Doors

“Jullie optreden was een goede en mooie aanvulling op de ochtend van Ontmoeting met Vrouwen in Den Ham. De door jullie gekozen liederen pasten erg goed bij het thema. Het slotlied was adembenemend.  Jullie zijn een spontaan en flexibel duo, dat goed kan inspelen op een thema.”

Ineke Withaar
Oprichtster ‚ÄėOntmoeting met Vrouwen‚Äô , Den Ham

Over ons programma

Gods Woord

We staan samen stil bij wat God zegt in Zijn Woord over het hebben van dromen.

Persoonlijk

Echtheid en bemoediging staan bij ons centraal. Deelnemers ervaren een open sfeer.

Inspirerend

Het omvangrijke thema ‘dromen’ geven we praktisch handen en voeten.

Interactief

De interactieve items leveren vaak bijzondere eye-openers op bij onszelf en de ander. 

Let op: We geven een beperkt aantal uitvoeringen per jaar. Wees er snel bij!

Wij een droom…

 

Wat is jouw eigen droom en hoe helpen jullie als vrouwen elkaar om je dromen te realiseren? Dit ochtend- of avond programma helpt jou op weg!

Bijdragen aan elkaars dromen
Wij leerden elkaar kennen in 2016 en mochten bijdragen aan de realisatie van elkaars dromen! Het uitbrengen van een eigen Cd en het schrijven van een eigen boek. Wow!

Wat heb jij nodig om aan de slag te gaan met het uitwerken van jouw dromen?

… zij een droom!

Van leven in extreme armoede
Compassion zet zich in voor kinderen die leven in extreme armoede. Dit doen zij in meer dan 30 landen. Armoede is te verslaan, door kinderen één voor één te helpen.

Naar een leven met hoop
Door een kind via Compassion te sponsoren, krijgt hij of zij toegang tot onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming. Dingen waar ze nu niet eens van durven te dromen…

Programma

 • Inspiratie¬†speciaal voor vrouwen
 • Wij zorgen voor muziek en spreker
 • We sluiten aan bij de identiteit¬†
 • Wij verzorgen de¬†PowerPointPresentatie
 • Gods Woord staat centraal
 • Eventuele voorwaarden, zie brochure
Twee uur durend

Het programma duurt doorgaans twee uur, exclusief een pauze van 30 minuten.

Korting

Door de samenwerking met Compasssion is er korting mogelijk op de eigen bijdrage.

Spreker

Rianca Evers zal zowel de plenaire als interactieve momenten verzorgen.

Muziek

Nathalie Booij begeleid als zangeres/pianiste de samenzang en luisterliedjes.

Over spreker Rianca Evers en zangeres Nathalie Booij

Spreker Rianca Evers

Rianca Evers-den Ouden is auteur van het succesvolle managementboek Samensturing, spreker en leiderschapscoach.

In 2018 ging God op een bijzondere manier met haar aan het werk. Er gebeurden wonderlijke dingen in haar eigen leven en omgeving.

Het is haar verlangen om mensen tot hun bestemming te brengen door hen te leiden naar Gods Vaderhart. Dat zij zich vrij voelen van alles wat hen nog gebonden houdt en naar zichzelf gaan kijken vanuit Zijn ogen.

Zangeres Nathalie Booij

Nathalie is creatief conceptontwikkelaar, trainer en zangeres. Samen met haar man leidt ze al jaren een muziekbediening in de kerken.

Echtheid en bemoediging zijn kernwoorden van Nathalie. ‚ÄėVaak delen we alleen het positieve resultaat met elkaar, maar houden we de soms moeizame weg daaraan voorafgaand voor onszelf.

Laten we elkaar ontmoeten en bemoedigen: over dat God voor ons zorgt, in welke etappe van ons droom-wandelpad we ons ook bevinden.’

Opties of vragen

We komen graag langs!

Enthousiast geworden? Vrijblijvend overleggen over beschikbaarheid? Wilbert de Goei denkt namens ons graag met je mee! Voor de aanvraag van een optreden kun je onderstaand formulier invullen. We zullen je daarna zo snel mogelijk contacten. Voor overige vragen kun ons altijd mailen of bellen.

 


  janee


  janee

  Wij behandelen je gegevens zorgvuldig, zie voor meer informatie onze privacy-verklaring. Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  × Waar kan ik je mee helpen?