Compassion

Ik ben geraakt door het wereldwijde werk dat Compassion doet in ontwikkelingslanden. Via de lokale kerk geven zij vele kinderen een kans op een leven zonder armoede. De impact hiervan op de levens is groot.

Daarom ben ik er trots op dat ik een ambassadeur ben van Compassion. Als zangeres en pianiste kom ik graag langs met een spreker om een themadienst te verzorgen om uw gemeente te inspireren. We denken graag mee welk thema past bij uw gemeente. Vraag hier vrijblijvend informatie aan om samen te brainstormen.

“Elk kind verdient veiligheid en toekomstperspectief. Laten we delen van de zegeningen die God ons geeft!”

Voorbeeld themadienst: ‘De kracht van woorden’

Woorden hebben ontzettend veel kracht: ze kunnen opbouwen, maar ook afbreken.
Kinderen in armoede ervaren die kracht, want armoede spreekt. Armoede zegt:
“Jij bent niets waard.”
“Met jou wordt het nooit wat.”
“Jij hebt geen toekomst.”

In ieders leven herkennen we de kracht woorden. Een prachtig thema om als gemeente te beleven. Verschillende sprekers verzorgen graag deze themadienst, zoals Jurrien ten Brinke.

Echtheid

“Waar ik ook kom met mijn muziek; elke keer ben ik weer aangenaam verrast. De regio en (kerk)cultuur, maar ook de rol die ik er zelf heb, is ieder optreden weer anders. Maar hoe veelkleurig het geloof ook beleefd wordt; één ding is altijd hetzelfde. We hebben een goede, liefdevolle God die ons graag bij elkaar ziet.
Dit is precies de reden waarom ik al jaren het hele land doorreis en optreed tijdens kerkdiensten, vrouwenochtenden en events. Bezoekers geven aan dat zij een persoonlijke en open sfeer ervaren. Een gevoel van echtheid waarin er ontspannen ruimte is om samen God te zoeken en te aanbidden. Ik inspireer graag anderen met het delen van mijn ervaringen met God, ook de momenten waarop ik vastliep. Juist in de echtheid van het leven wordt God zichtbaar.”

Samen God aanbidden

“Ben jij benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw dienst of event? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan. Voor mijn muzikale activiteiten werk ik samen met mijn man, Mark Pardijs. Wij denken graag op maat met je mee. Wij zien ernaar uit om ook jou te ontmoeten!”

 

Cd ‘Als ik kijk naar U’

Na jaren voorbereiding is het dan zover: mijn Cd ‘Als ik kijk naar U’ is uit! Met deze Cd wil ik ook jou graag bemoedigen. Het leven en emoties kunnen alle kanten opgaan, maar God blijft Dezelfde. Laten we onze ogen gericht houden op Hem.

De Cd bestellen? Klik hier voor meer info.

Single: Sta op en schitter

 

Single: Heer U bent mijn leven (live bij Groot Nieuws Radio, opwekking 2018)