Het werd weer hoog tijd voor nieuwe video’s en foto’s! Samen met een fantastisch team heb ik één dag doorgebracht op een prachtige locatie, om me te wurmen in verschillende outfits waarin ik al mijn danspasjes kon laten zien ;-P In deze blog zal ik meer vertellen wie meegeholpen hebben aan dit toffe project en wat we precies hebben gedaan.

Ik wilde perse voor de verschillende gelegenheden ook verschillende video’s laten maken. Voor bruidsparen, voor achtergrondmuziek tijdens diners en bij de recepties & feestjes! Ontzettend leuk plan, maar dat betekende in de praktijk dat we per video wilden varieren met de setting en decoratie, de outfits en de sfeer. Eigenlijk een soort 4-in-1 missie dus, en dat alles in één dag. We waren dan ook van 13:00 tot 1:00 uur bezig op locatie. But… we dit it!

 

Dreamteam

Persoonlijk vind ik een project pas echt geslaagd als samenwerkingen prettig verlopen. En… Ik heb geboft met dit mooie, creatieve en professionele team! Wat een super-dag en mooie resultaten. Ik stel ze graag aan je voor:

Op mijn site zijn de video’s en nieuwe foto’s te bewonderen! Hebben ze fantastisch gedaan he!

PS: Even gebruik maken van de gelegenheid om ook Michael van Wijngaarden (Tekstijver),  Joost Eijkholt (Cool Collective) en Lee Ann Vermeulen (The Creatives Coach) hartelijk te danken voor al hun input! You guys rock!

× Waar kan ik je mee helpen?