Als je al jaren een concept in je gedachten hebt, en het concept is ‘af’, dan is dat zo bijzonder! Na jaren van brainstormen met mensen, het verzamelen van allerlei spullen, en mensen ontmoeten is het dan zover: Het is klaar!

Al jarenlang bezoeken we door heel Nederland kerken, om samen met de kerkgangers God te zoeken en te aanbidden via muziek. We ontmoetten veel commissieleden, die maand na maand jeugddiensten organiseren. We hoorden van velen dat ze er veel plezier in hadden, maar dat het niet altijd meevalt om elke keer met een alternatieve dienst te komen voor hun gemeente.

Stichting Meer dan een Lied

In 2013 hebben mijn man Mark Pardijs en ik de stichting Meer dan een Lied opgericht. Met deze stichting en de betrokken vrijwilligers, willen we graag meer betekenen voor kerken dan alleen het maken van muziek. Al snel kwam ik op het idee om een compleet verzorgde kerkdienst uit te denken. Met een prikkelend thema en op creatieve wijze uitgewerkt. Van mooie worship en samenzang tot een overdenking en… zaalaankleding! Onze eerste themadienst heet ‘Wanted: Bruid m/v’. We geloven dat God als een Bruidegom uitziet om te zijn bij Zijn bruid… Een thema wat gaat over liefde, relatie… Maar wat kunnen we hiermee in ons dagelijkse leven? Dit werken we uit in de dienst.

Gaaf team!

Na jaren voorbereidingen en enkele eerste uitvoeringen, zijn we tevreden over het huidige concept. We krijgen veel positieve reacties van diverse gemeenten. Het was soms doorzetten; dingen lopen niet altijd vanzelf. Maar we zijn dankbaar dat God ons heeft geinspireerd en ons in contact bracht met onze huidige teamleden. Het is een zegen met hen te werken!

Meer weten over de themadienst? Klik hier of bekijk de video die hieronder staat.

 

× Waar kan ik je mee helpen?