Zo uniek om te doen… Samen met een geweldig team ga ik jaarlijks rond Pasen en Kerst langs middelbare scholen. We willen heel graag jongeren inspireren: ze zijn waardevol en kostbaar!

Met onze Paasvoorstelling gingen we dit jaar langs scholen in Nijverdal, Nijkerk, Hardinxveld-Giessendam en Alpen aan den Rijn. GAAFFF! Elke school is weer anders. Niet alleen de locatie, maar ook de sfeer en cultuur die er heerst. Het onderwijsniveau, de docenten en hoeveel jongeren aanwezig waren. Maar elke keer weer zagen we dat de jongeren stil waren na de voorstelling; onder de indruk van het besproken thema. Hieronder lees je een recensie van één van de docenten:

“Op de dag van de voorstelling was de sfeer geweldig. Door een snelle  afwisseling in het programma was alle aandacht daar waar het nodig was. De leerlingen hadden alle aandacht . Dit is opvallend ,aangezien niet alle leerlingen met een Christelijke achtergrond zijn opgevoed. Wij kijken ook als docenten terug op een waardevolle viering die voor ons als school een 10+ als waardering krijgt.”

Kijk voor meer informatie op: https://nathaliebooij.nl/scholentour/

Deze foto is van de Paasvoorstellingen 2016 in Kampen:

Scholentour 2016 Kampen Selectie N (18)

× Waar kan ik je mee helpen?