Samen God aanbidden

,,Waar ik ook speel en hoeveel bezoekers er ook zijn: samen Gods nabijheid zoeken in een oprechte en open sfeer – dat is waar ik enthousiast over ben.” – Nathalie Booij

Ervaringen van anderen

“Nathalie speelde op een kleine, intieme manier tijdens onze kerkdienst, om vervolgens op een grootse manier de harten van de bezoekers te raken.” –  Sandra van Dijk de Wolde, Commissielid @nlinedienst, Kampen

Nathalie geeft op een bescheiden maar toch duidelijk persoonlijke wijze inhoud en leiding aan samenzang. Zij vuurt een breed publiek uit verschillende denominaties aan in eenheid in geloof. – Marianne Qureitem- Brüning, Open Doors

“Wie met Nathalie Booij samenwerkt, kan rekenen op professionele muziek van iemand die met passie voor Jezus en overtuiging; een bijdrage die naadloos aansluit bij het gehele evenement! – Henk van Dam, Voorganger Vrije Evangelische Gemeente Zwolle en Meppel

Echtheid

“Waar ik ook kom met mijn muziek; elke keer ben ik weer aangenaam verrast. De regio en (kerk)cultuur, maar ook de rol die ik er zelf heb, is ieder optreden weer anders. Maar hoe veelkleurig het geloof ook beleefd wordt; één ding is altijd hetzelfde. We hebben een goede, liefdevolle God die ons graag bij elkaar ziet.

Dit is precies de reden waarom ik al jaren het hele land doorreis en optreed tijdens kerkdiensten, vrouwenochtenden en events. Bezoekers geven aan dat zij een persoonlijke en open sfeer ervaren. Een gevoel van echtheid waarin er ontspannen ruimte is om samen God te zoeken en te aanbidden. Ik inspireer graag anderen met het delen van mijn ervaringen met God, ook de momenten waarop ik vastliep. Juist in de echtheid van het leven wordt God zichtbaar.”

Samen God aanbidden

“Ben jij benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw dienst of event? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan. Voor mijn muzikale activiteiten werk ik samen met mijn man, Mark Pardijs. Wij denken graag op maat met je mee. Wij zien ernaar uit om ook jou te ontmoeten!”

Cd

“Mijn nieuwe Cd ‘Als ik kijk naar U‘ is in maart 2018 uitgekomen. De nummers op de Cd zijn geschreven ter bemoediging van ons allemaal, inclusief mezelf. Ze benadrukken dat het leven, emoties en omstandigheden alle kanten kunnen opgaan, maar dat God Dezelfde blijft. Hij verandert nooit! Bekijk of bestel de Cd hier.”